Mulder Zorgt voor Jou

Zorg voor u en voor uw administratie

a991c68a-d362-4c63-e2ff-eb38f108d92cBasis

Budgetbeheer is voor iedereen, als u meer inkomen heeft dan lasten kunt u met het basispakket kiezen voor ontlasting van de administratie. U betaalt een vast bedrag per maand aan de beheersrekening en wij zorgen ervoor dat alles voor u betaald wordt. U wordt geholpen met de betaling van de vaste lasten.

Hulp

Heeft u net genoeg inkomen om de vaste lasten te betalen, dan kunnen wij de betalingen voor u structureren en uitvoeren. Wij raden dit aan bij een leefgeldbedrag lager of rond de € 200,- per maand. U wordt geholpen met de vaste lasten, maar ook met alle andere rekeningen.

Schuldhulpverlening

Heeft u een te laag inkomen om alle vaste lasten goed te betalen, dan heeft u naast budgetbeheer ook schuldhulpverlening nodig. U leest hier meer over onder Budgetbeheer met Schuldhulpverlening.

U heeft schulden en tegelijkertijd problemen met het betalen van uw vaste lasten. Wij kunnen u helpen om uw financiën weer op orde te brengen. U krijgt een bankpas waarop het geld staat dat u vrij kunt gebruiken. Uw problemen worden onze zorg. U kunt 24 uur per dag en 7 dagen in de week direct inkijken in uw situatie en u kunt altijd vragen stellen via het systeem dan wel per telefoon (tijdens kantooruren).

Het  traject start met een gratis en vrijblijvend gesprek om te inventariseren hoe uw situatie is. Na dit gesprek volgt een intake met een schuldhulpverlener. U ontvangt van ons een brief die u kunt geven aan deurwaarders of mensen die aan de deur komen. Na uiterlijk 3 maanden is uw situatie goed in kaart gebracht en hebben we uw schuldeisers aangeschreven.

Tarieven

Budgetbeheer

Intakegesprek

€  75,- per maand

€  149,- eenmalig

  • This field is for validation purposes and should be left unchanged.